​Professionel vask og rulning af duge

Grundig vask af duge

Det kan være svært at holde duge pæne og rene. Til middagsselskaber kan der hurtigt blive spildt mad og drikkevarer, og dugen bliver let offer for pletter og plamager. Særligt hvide duge er en udfordring. Hos Rekord Rens tilbyder vi professionel vask og rulning af duge.

Efter et besøg i vores renseri, vil dine duge se helt nye ud. Vi har masser af viden og moderne teknikker til at foretage grundig vask og rulning af duge.

Vi arbejder for både private og erhverv – så hvis din restaurant bruger duge til opdækning, kan du med fordel sende de beskidte duge til os.

Rekord Rens har adresse i Odense. Vi henter gerne bestillinger og returnerer dem på den ønskede adresse.

Vask og rulning af duge når det passer dig

Hos Rekord Rens tilbyder vi vask af duge med de bedste produkter, og du vil mærke, at dugene føles lækre og nye, når du får dem retur.​

Vi går højt op i kundeservice, og vi lægger vægt på klar dialog. Hvis du har særlige ønsker til brug af parfume og vaskemiddel, følger vi dem gerne.

Du får både rulning, vask og strygning af duge som en del af vores service. Vi kan aflevere resultatet på en aftalt adresse - også på helligdage og op til højtider, hvor du ofte kan have brug for en pæn dug. 

En af vores spidskompetencer er effektivitet, og vi udfører vask og rulning af duge hurtigt. Vi foretager også vask af hvide duge.

Kontakt os for en god pris

Du får altid en god pris på vask og rulning af duge hos os. Vi udregner prisen på baggrund af, hvor meget tekstil du skal have til rens, og hvilken behandling det kræver.

Vil du vide mere? Du er altid velkommen til at kontakte os.​

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Vi står klar til at hjælpe

Vores renseri i Odense har 50 års erfaring, og derfor behandler dit rensetøj på bedste vis i vores miljøvenlige faciliteter. 

Vi er et renseri hvor solidt håndværk og ekstraordinær service er garanteret.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Rekord Rens Tarup/ Tb-Pels/Beklædning, Rugårdsvej 166, 5210 Odense NV

Få rutevejledning →

CVR: 37842753

Telefon: 66 11 02 56

E-mail: info@rekordrens-tarup.dk