​Rens af jakkesæt på rekordtid

Lad os give dit jakkesæt en kærlig hånd

Har du et gammelt jakkesæt, som trænger til en kærlig hånd? Hos Rekord Rens kan vi lave rens af jakkesæt i højeste kvalitet. Når du vælger vores renseri, får du et lækkert og rent jakkesæt retur. 

Jakkesætrens er en særlig disciplin, som kræver viden og håndværk. Vi har mange års erfaring med rens af jakkesæt, og du kan stole på, at det er i de rette hænder hos os.

Vi har adresse i Odense, og du kan både få afhentet dit jakkesæt til rens og få det leveret efter ønske. Vi arbejder for både private kunder og erhverv.

Vi udfører rens af jakkesæt forsigtigt

Et jakkesæt bruges typisk til vigtige og formelle anledninger. Derfor skal det gerne fremstå lækkert og eksklusivt.

Et jakkesæt bliver fremstillet i følsomt materiale, som nemt kan miste form eller krympe, hvis det ikke bliver behandlet ordentligt.​ Det kan blive trist og slidt at se på. Vi sørger for, at dit jakkesæt får optimal behandling.

Vi arbejder altid efter producentens retningslinjer for vask og rens. En professionel rens kan gøre en stor forskel, og du vil føle dig bedre tilpas i det, når du får det retur fra Rekord Rens. Hvis det skal gå stærkt, så klarer vi det også. 

Vi er effektive og sætter en dyd i at levere hurtigt. Efter rens af jakkesæt, stryger og folder vi sættet, så du får det tilbage i optimal stand. Du kan også afhente det på vores adresse i Odense.

Vi står klar til at hjælpe

Vi kan give dig en god pris på rens af jakkesæt. Hvis du gerne vil vide mere, skal du endelig kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.​

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Vi står klar til at hjælpe

Vores renseri i Odense har 50 års erfaring, og derfor behandler dit rensetøj på bedste vis i vores miljøvenlige faciliteter. 

Vi er et renseri hvor solidt håndværk og ekstraordinær service er garanteret.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Rekord Rens Tarup/ Tb-Pels/Beklædning, Rugårdsvej 166, 5210 Odense NV

Få rutevejledning →

CVR: 37842753

Telefon: 66 11 02 56

E-mail: info@rekordrens-tarup.dk