​Vores renseri udfører vask og rens på rekordtid

Spar tid, penge og besvær

Er du på udkig efter et effektivt renseri, som kan klare enhver opgave indenfor vask og tøjrens? Har du brug for at få renset dit jakkesæt i en fart? Måske trænger din gamle ruskindsjakke til en skindrens? Rekord Rens i Odense klarer det hele.

Du vil få dine tekstiler retur hurtigt. Vi har mange års erfaring i faget, og vi ved hvordan, vi opnår de optimale resultater på rekordtid. Vi arbejder både for private og erhverv.

På renseriet arbejder vi med alle typer tekstiler: Vidste du f.eks., at du kan få professionel vask af dyne og puder? Vi vasker dem i dybden, og vi har en effektiv metode til at fjerne snavs og sved. Efter en rensning vil din dyne og pude føles som nye. De vil føles mere luftige, varme og mere komfortable. Som buntmager er vi også eksperter i rens og behandling af pelse og skind. 

Et renseri som lægger vægt på kvalitet

Kundetilfredshed er vigtigt for vores renseri. God dialog betyder meget for os, og vi sørger altid for, at der er åben og konstruktiv kommunikation mellem leverandører og kunder. Når vi arbejder med en ny kunde, laver vi altid en grundig aftale om kundens vilkår.

Hvis du f.eks. har allergier overfor vaskemiddel eller parfume, så sørger vi for at tilbyde en rens, som matcher dine behov.

Vi lægger vægt på kvalitet, og vi anvender kun de bedste produkter på markedet.

Vores services inkluderer bl.a.:

  • Afhentning og levering af vasketøj på aftalt adresse
  • Vask og tørring af tøj og tekstiler
  • Pæn tøjfoldning
  • Mulighed for ændring af aftale, hvis du er forhindret på leveringsdagen
  • Levering på helligdage, hvis du ønsker det

Kontakt os for et godt tilbud

Du kan regne med, at du får høj kvalitet til en god pris hos os. Prisen varierer alt efter, om du skal have lavet rensning af tøj, dyne, vask og rulning af duge, jakke eller noget fjerde.  Vi har også en systue, hvor vi tager imod alle former for reparationer og ændringer. Hvis du vil vide mere om vores renseri, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi kan fortælle mere om vores services og give dig et godt, gratis tilbud.

Kontakt os her

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook​

Vi står klar til at hjælpe

Vores renseri i Odense har 50 års erfaring, og derfor behandler dit rensetøj på bedste vis i vores miljøvenlige faciliteter. 

Vi er et renseri hvor solidt håndværk og ekstraordinær service er garanteret.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Rekord Rens Tarup/ Tb-Pels/Beklædning, Rugårdsvej 166, 5210 Odense NV

Få rutevejledning →

CVR: 37842753

Telefon: 66 11 02 56

E-mail: info@rekordrens-tarup.dk